Miért fánk ízű minden lángos recept?
Figyelt kérdés
Már vagy 20 félét kipróbáltam, netről, youtube-ról és mindegyik fánk ízű, egyáltalán nem hasonlít ízre azokhoz a lángosokhoz, amiket a bódéknál, stradon vagy bárhol lehet venni.2023. jún. 2. 15:55
1/7 anonim válasza:
Liszt, víz és élesztő. Te, hogy csinálod? Ja, és nem szabad olyan oljaban sütni amiben fánk sült.:)
2/7 anonim válasza:
Lehet még főtt krumplit vagy kefírt is hozzáadni.
4/7 anonim válasza:
Azért mert a lángos egy sós fánk tészta.
5/7 anonim válasza:
A lángosban csak élesztő, víz, liszt, só és kb egy teaskanal cukor hogy felfusson az eleszto.
A fánkban a fentiek plusz tobb cukor, plusz tojassargaja plusz vaj. Sokkal nehezebb, tomorebb mint egy.langoa.
Vagy rossz a receoted vagy tul vastagra sutod, vagy nem.keleszted meg elegge
6/7 anonim válasza:
Ne tegyél bele semmi extrát. Se vaj, se tej, se cukor. Alap receptet használj.
7/7 Salx Narval válasza:
Keverj az alap tésztához reszelt fokhagymát és kefirt mint én, mindjárt nem lesz fánkízű.:D A szomszédok is tudni fogják, hogy lángos készül és nem fánk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!