Kinek milyen lángos recept vált be?
Tegnap előtt este gyúrta be lángos tésztát és tegnap reggel sütöttem ki,sajnos ki kellett dobni mert olyan kemény lett,mint a beton.
A tészta viszont szépen megkelt.
Hol rontottam el ?
Tényleg ennyi frusztrált háziasszony van Magyarországon? Itt élitek ki a piros kezek nyomkodásával a becsődölt életeteket? Beadok egy linket és lepontozol? Semelyik rovatban nem tapasztalható ez az agresszív mindent lenyomok piros kézzel hozzáállás, csak itt a sütés-főzés rovaton. Mit érzel amikor rányomsz a piros kezecskére? Örömöt? Boldogságot? Ezért élsz? Ilyenkor kiteljesedik az életed? Végre úgy érzed érdemes volt élned? Mi lesz veled áramszünet idején? Átmész a szomszédhoz és elvágod a torkát, hogy meglegyen a napi adrenalinod?
Elnézést kedves kérdező, hogy belerondítottam a topikodba, ha nem értesz egyet, vagy zavar, töröltesd a hozzászólásomat!
Nem szabad a tésztát másfél óra-két óránál tovább keleszteni mert tényleg túlkel. Lehet az is hogy túl sok élesztőt tettél bele.
Ezt a receptet javaslom, múlt hét előtt csináltam ez alapján, isteni volt!
www.mindmegette.hu/sajtos-tejfolos-langos.recept/
Kefíres lángost próbáltam ki másodjára,nagyon finom lett.
Szerintem azzal rontottam el h túl kemény lett a tészta,most kevesebb lisztet hasznàltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!