Ha a megkelt lángos tésztát a hűtőbe teszem, akkor azt utána még ki lehet sütni?
Figyelt kérdés
Nem hűtős egyébként a recept.2021. jún. 23. 09:47
1/7 anonim válasza:
Persze... Nem biztos, hogy ugyanolyan jó lesz, mint a hagyományos úton (nem hűtött), de szerintem ehető lesz. :)
2/7 anonim válasza:
Ugyanolyan jó lesz, csak hagyd szobahőmérsékleten felmelegedni, újrakelni. Kicsit átgyúrod és jó lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a gyors választ ;)
2021. jún. 23. 10:03
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy jó lesz!
A lángosozókban is hűtőből veszik ki a tésztát.
5/7 anonim válasza:
A különböző technológiák keverése mindig rejt nehézségeket. Arra készülj fel, hogy ha beteszed a hűtőbe, ott a már megkelt meleg tészta még gyorsan tovább kel. Ahogy berakod a hűtőbe az nem hűl le egyből, szóval csak vigyázz vele, még sokat tud kelni, könnyen kimászhat az edényből.
6/7 anonim válasza:
Elvileg jobb lenne a nem megkelt tésztát tenni a hütöbe, és elhasználás elött venni ki mindig annyit, amennyit éppen sütni akarsz.
7/7 anonim válasza:
Kiadagolva a fagyasztóba tedd! Én a sima hűtővel megjártam, továbbkelt és pocsék lett. Aztán 1-2 órával előtte kiveszel annyit, amennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!