Hogyan készítitek el ezeket a húsokat?
Figyelt kérdés
Sertésoldalas, csontos marhalábszár, marha hátszín, sertésvelő.
Oldalast, és hátszínt kivéve még sohasem dolgoztam ezekkel a húsokkal. Ha recepteket ajánlotok, akkor azt is megköszönöm.
2023. máj. 26. 11:50
1/3 anonim válasza:
Velőből én velőspirítósnak való "krémet" szoktam csinálni.
Zsír, hagyma, velő, fokhagyma, só, bors, pirospaprika.
De van, aki kirántja, ha szépen megmarad egyben.
Vagy megtöltik mondjuk a rántotthúst a velővel.
2/3 anonim válasza:
Csontos marhalábszárt még nem vettem, csak csont nélkülit. Abból pörköltet vagy gulyáslevest főztem. A csontosból szerintem húslevest lehet főzni. A velő nagyon finom rántva rizzsel és tartárral, de elég macerás megtisztítani a hártyáktól. A szüleim annak idején vese-velőt készítettek, ez amolyan pörköltféle volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!