Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítitek el ezeket a...

Hogyan készítitek el ezeket a húsokat?

Figyelt kérdés

Sertésoldalas, csontos marhalábszár, marha hátszín, sertésvelő.


Oldalast, és hátszínt kivéve még sohasem dolgoztam ezekkel a húsokkal. Ha recepteket ajánlotok, akkor azt is megköszönöm.



2023. máj. 26. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Velőből én velőspirítósnak való "krémet" szoktam csinálni.

Zsír, hagyma, velő, fokhagyma, só, bors, pirospaprika.

De van, aki kirántja, ha szépen megmarad egyben.

Vagy megtöltik mondjuk a rántotthúst a velővel.

2023. máj. 26. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csontos marhalábszárt még nem vettem, csak csont nélkülit. Abból pörköltet vagy gulyáslevest főztem. A csontosból szerintem húslevest lehet főzni. A velő nagyon finom rántva rizzsel és tartárral, de elég macerás megtisztítani a hártyáktól. A szüleim annak idején vese-velőt készítettek, ez amolyan pörköltféle volt.
2023. máj. 26. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 NTBS ***** válasza:
Nem veszek ilyet. Úgyhogy sehogy.
2023. máj. 29. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!