Fehérbablevest ti hogyan készítitek? be is kell rántani azt , hogy ? Olvastam már valahol valaki tejfölt is rak hozzá?
Figyelt kérdés
Hogyan van ez?2023. márc. 5. 04:34
1/3 anonim válasza:
Tejfölt nem teszek bele (semmilyen levesbe, amiket én készíteni szoktam), rántást igen. Én kockatésztával csinálom és teszek bele kolbászt is, nem felkarikázva, hanem nagyobb darabokban és a végén esszük meg.
2/3 anonim válasza:
Én berántom és teszek bele csipetkét is. A tejfölt mindenki eldönti, hogy tesz-e még hozzá a saját tányérjába.
3/3 anonim válasza:
Többféle leves készülhet babból, és igen létezik olyan is amelyikben nincs sem hús sem egyéb levesbetét csak a bab és tejes-tejfölös jellegű, fehér színű leves, édes-savanyú ízvilággal.
Itt van egy verzió, de a kommentekből is kiolvasható, hogy mennyi "másképpen csinálom" hozzászólás van
Az részlet kérdés, hogy fehér babot, vagy más, "színes" babot használnak, az alapvető kérdés, hogy milyen levest szeretnél főzni.
Lehet az babgulyás, jókai bableves, és még sok másféle, amihez a főzés közben nem használnak tejfölt, de fogyasztáskor vannak akik azzal eszik.
Létezik viszont a savanyú bableves, vagy ecetes bableves, ami tejfölösen készül, paprika nélkül, és ezek kombinációja is, ami paprikával, hússal, és tejföllel, ecettel besavanyítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!