Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sóskamártást ti, hogyan...

Sóskamártást ti, hogyan készítitek?

Figyelt kérdés

2023. máj. 2. 06:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Saját sóskám van konyhakészre turmixolva, fagyasztva - gyakorlatilag olyan mint a bolti mélyhűtött - amit felengedek tejjel, megsózom, amikor felforrt vékony rántással, vagy tejben elkevert liszttel sűrítek. A végén teszek bele ízlés szerint cukrot és részemről ennyi.
2023. máj. 2. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

1-es vagyok

Azelőtt tejföllel csináltam, de már qrva drága lett, így marad a tej és őszintén szólva a végeredmény ugyanaz.

2023. máj. 2. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Pici hagymát alápirítok aztán mennek rá a levelek.

Ha összeesik vízzel felöntöm,só,cukor.

Kb 20 perc után botmixerrel pürésítem és telfölös habarással sűrítem.

2023. máj. 2. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
Hagymát kell alápirítani és a végén tejfölös habarás, úgy lesz igazán finom.
2023. máj. 2. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Zsiradékon párolom a sóskát. Amikor jól összeesett megszórom egy fakanálnyi liszttel( függ a mennyiségtől ) és felengedem tejjel. Sóval cukorral ízesítem. Majd pürésítem botmixerrel. Végül öntök hozzá tejszínt is.
2023. máj. 2. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!