1/5 anonim válasza:
Saját sóskám van konyhakészre turmixolva, fagyasztva - gyakorlatilag olyan mint a bolti mélyhűtött - amit felengedek tejjel, megsózom, amikor felforrt vékony rántással, vagy tejben elkevert liszttel sűrítek. A végén teszek bele ízlés szerint cukrot és részemről ennyi.
2/5 anonim válasza:
1-es vagyok
Azelőtt tejföllel csináltam, de már qrva drága lett, így marad a tej és őszintén szólva a végeredmény ugyanaz.
3/5 anonim válasza:
Pici hagymát alápirítok aztán mennek rá a levelek.
Ha összeesik vízzel felöntöm,só,cukor.
Kb 20 perc után botmixerrel pürésítem és telfölös habarással sűrítem.
4/5 anonim válasza:
Hagymát kell alápirítani és a végén tejfölös habarás, úgy lesz igazán finom.
5/5 anonim válasza:
Zsiradékon párolom a sóskát. Amikor jól összeesett megszórom egy fakanálnyi liszttel( függ a mennyiségtől ) és felengedem tejjel. Sóval cukorral ízesítem. Majd pürésítem botmixerrel. Végül öntök hozzá tejszínt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!