Sóskamártást liszt nélkük lehet készíteni, hogyan kell?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Lehet liszt nélkül
Nemlehet
19 szavazat
2/7 anonim válasza:
Ha nem bánod, hogy kicsit más íze lesz, minden további nélkül. Például így:
3/7 anonim válasza:
Bármivel, amitől besűrűsödik. Keményítő, kukoricaliszt, tápiókapor pl.
4/7 anonim válasza:
Szoktam tojas sargajaval is suriteni.
5/7 anonim válasza:
Én nem szoktam, bár hígabban szeretem :)
Viszont amikor tényleg mártást készítek pl húshoz, akkor keményítővel vagy főzök bele krumplit, összeturmixolom és azzal.
7/7 anonim válasza:
Én amit veszek, az minden nélkül is sűrű. Egyedül a spenótot szoktam sűríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!