Tökfőzelékbe kell liszt és tej?
Figyelt kérdés
Milyen arányba?2021. márc. 16. 04:16
1/12 anonim válasza:
Liszt és tejfol kell.
Kis kupa tejfölhoz 1pupos ek liszt. De én általában egy nagy tejfölt rakok bele és 2ek lisztet.
2/12 A kérdező kommentje:
Szuper, Mennyi tökhöz?
2021. márc. 16. 04:23
3/12 A kérdező kommentje:
1 kg hoz ugye?
2021. márc. 16. 04:26
4/12 anonim válasza:
2kg fagyasztott tökhöz ☺️ nálunk ez a mennyiseg két ebéd kb 3fonek. Bár tökfőzelékbol sosem elég 😁
5/12 A kérdező kommentje:
Okés köszike!🍀👍
2021. márc. 16. 04:30
6/12 anonim válasza:
Én egy kiló gyalult tökhöz két kis pohár tejfölből (20%-os)+ másfél evőkanál lisztből (finomliszt) csinálok habarást.
8/12 anonim válasza:
Olyan értelemben nem "kell", hogy én például tejjel szoktam készíteni, máskor meg tejtermék nélkül, rántással. De tejföllel is lehet, ahogy leírták fent. Hogy melyik a legelterjedtebb, arról fogalmam sincs.
9/12 anonim válasza:
Liszt és tejföl kell a habaráshoz, ezt mindenki tudja. A tejtől nem lesz olyan az állaga, sem az íze.
10/12 anonim válasza:
Egy kiló tökhöz min. egy félliteres tejfölt használok - nymmmmm....! :) Már alig várom, hogy legyen újra friss. .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!