Sóskamártást ti hogyan készítitek?
Figyelt kérdés
Tej nélkül akarom!2021. máj. 9. 10:00
2/7 anonim válasza:
Akkor csináld úgy mint ahogy tejjel készítenéd, csak vízzel!
Igaz, hogy baromi vad íze lesz, de valamit valamiért.
3/7 anonim válasza:
Én vízzel szoktam, és kimondottan megszerettem így. Hamar hozzá lehet szokni, és egészségesebb is.
4/7 anonim válasza:
3
Oszt' mitől egészségesebb?
Liszt+tejjel szoktam, így szeretem. Néha pudingporral.
5/7 anonim válasza:
Kérdező, nem fejtetted ki, hogy allergia / intolerancia miatt akarod tej (és tejtermék) nélkül csinálni, vagy csak kifejezetten nincs otthon tejed, és ezért akarod anélkül főzni...
Én mindig tejföllel csinálom. De ha kizárt a tejtermék, akkor próbáld meg kókusztejjel. Nem annyira kókuszízű, hogy zavaró lenne. De jól besűríti a főzelékeket, leveseket.
6/7 anonim válasza:
Én a "sóskam"-ot, és az "ártás"-t óvatosan egy nagy tálban összekeverem. Burgonyakörettel fogyasztjuk! (Vagy fagyasztjuk?) :)
7/7 A kérdező kommentje:
LepoOntozva mindenki miéé?
2021. máj. 25. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!