Poharas soba tésztákat hogy lehet megenni szárazon?
Figyelt kérdés
Kiprobáltam egyszer hogy leöntöm a levét ahogy kell,azt hittem hogy megfulladok olyan száraz volt.2023. máj. 9. 08:54
1/9 anonim válasza:
De akkor most mi a kérdés? Igen, ha leöntöd, akkor száraz.
2/9 A kérdező kommentje:
A kérdés az hogy ti nem fulladtok meg tőlle szárazon?
2023. máj. 9. 09:54
3/9 anonim válasza:
Tőlle semmiképpen. De én nem is öntöm le róla a levét.
4/9 anonim válasza:
Te szerintem valamit rosszul csináltál. A poharas tésztáról leöntöd a vizet utána azt a nagy zacskó fekete lötyit rá kell önteni és úgy összekavarni. Az kizárt, hogy száraz legyen ha mindent rendesen csinálsz
5/9 A kérdező kommentje:
ma 11:122
" kizárt, hogy száraz legyen"
Akkor majd próbáld ki.de a 2.es kommentelő meg a levét sem önti le azt irta,vajon miért?
2023. máj. 9. 13:35
6/9 anonim válasza:
"a 2.es kommentelő meg a levét sem önti le azt irta,vajon miért?"
Hogy NE LEGYEN száraz!
7/9 anonim válasza:
én kpmoly depressziós időszakaimban magában ettem szárazon, mint a csipszet, mert nem volt erőm főzni. Igen, borzalmas, de van amikor ez se zavarja az embert.
8/9 A kérdező kommentje:
ma 13:44
"NE LEGYEN száraz!"
4-es kommentelő szerint kizárt hogy száraz legyen ha mindent jól csinálsz
2023. máj. 9. 14:38
9/9 anonim válasza:
Igen kérdező és ebből melyik része nem világos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!