Mi torteniik akkor ha nem jol dagasztjuk ki a kelt tesztakat?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 15:17
1/7 anonim válasza:
Nem fog rendesen megkelni és egyenetlen lesz a tészta anyagának a texturája. Érdemes rászánni azt a pár percet.
2/7 anonim válasza:
Nem alakulnak ki a szép gluténláncok, nem lesz szép könnyű, foszlós a tészta.
Mit sütsz belőle?
3/7 anonim válasza:
Ha valamit nem csinalunk jol, akkor az a dolog nem fog jol sikerulni. Ez egy ok-okozati osszefugges :)
5/7 anonim válasza:
Ha valamit nem jol csinalunk es meg is jora sikerul ... na!? Az a csoda! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Pizzat sutottem de vegul kidagasztottam rendesen :)
2021. jún. 18. 19:47
7/7 anonim válasza:
A pizzát nem kell dagasztani, elég gyúrni is. Egyébként nekem a dagasztós receptekkel is az a tapasztalatom, hogy ha nem viszem túlzásba a dagasztást, akkor is jó lesz. A lényeg az, hogy jól össze legyen állva a tészta és valamennyi levegő legyen benne, akkor nagy baj már nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!