Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi torteniik akkor ha nem jol...

Mi torteniik akkor ha nem jol dagasztjuk ki a kelt tesztakat?

Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem fog rendesen megkelni és egyenetlen lesz a tészta anyagának a texturája. Érdemes rászánni azt a pár percet.
2021. jún. 18. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem alakulnak ki a szép gluténláncok, nem lesz szép könnyű, foszlós a tészta.


Mit sütsz belőle?

2021. jún. 18. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha valamit nem csinalunk jol, akkor az a dolog nem fog jol sikerulni. Ez egy ok-okozati osszefugges :)
2021. jún. 18. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

3: :-)


Így igaz!

2021. jún. 18. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha valamit nem jol csinalunk es meg is jora sikerul ... na!? Az a csoda! :)
2021. jún. 18. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Pizzat sutottem de vegul kidagasztottam rendesen :)
2021. jún. 18. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A pizzát nem kell dagasztani, elég gyúrni is. Egyébként nekem a dagasztós receptekkel is az a tapasztalatom, hogy ha nem viszem túlzásba a dagasztást, akkor is jó lesz. A lényeg az, hogy jól össze legyen állva a tészta és valamennyi levegő legyen benne, akkor nagy baj már nem lehet.
2021. jún. 19. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!