Valaki készített már focaccia-t teljes kiőrlésű lisztből? Úgy is jó, vagy ront az ízén, és érdemesebb "sima" liszttel készíteni?
Figyelt kérdés
Ez lesz az első próbálkozásom, így akármilyen liszttel készítetted, nyugodtan jöhetnek tippek, praktikák is válaszban. :)2021. máj. 21. 20:24
2/3 anonim válasza:
Ha nem 00-ás lisztből csinálod, sok köze nem lesz az igazihoz.
A Nagyi Titka pizzalisztet lehet kapni nagyobb hiperekben, az például olyan.
3/3 anonim válasza:
tök sima bl55 esetleg bl80 vagy rétesliszt. Szóval ami van a polcon teljesen jó oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!