Nem kelt meg a fánk?
Figyelt kérdés
Szóval most csinálok elõszõr fánkot de 1 óra után nem kelt meg. Nem jól futtatattam fel az elesztõt. Ha most a tésztához hozzádagasztok egy jól felfuttatottat, ugy jol esz?2021. ápr. 26. 17:45
1/2 anonim válasza:
Hogyan futtatad fel az élesztőt?
Milyen meleg van, ahol kel a tészta?
Egyébként ha van alapanyagod, kezdd újra. Tapasztalat.
2/2 anonim válasza:
Az élesztőt úgy tudod megölni, hogy vagy túl forró a tej, langyos helyett, vagy sót is teszel a tejbe a cukor mellé. Amúgy langyos helyen kelessz, és takard le a kiszaggatott fánkokat átlátszó uzsonnafóliával, mert ha párolog és kiszárad a külseje, akkor sem tud kelni. A huzatot és a hűvöst nem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!