Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan oldjátok meg a napi...

Hogyan oldjátok meg a napi étkezéseteket ? Otthon főztök, rendeltek valamit, vagy munkahelyen ebédeltek menüt ?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 28. 14:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Főzök, ha nem ebédelek itthon, viszek magammal ételt annak megfelelően, hogy ott helyben milyen lehetőségek vannak (hűtő, mikro stb)
2023. ápr. 28. 18:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
ha dolgozom akkor munkahelyemen ebédelek.
2023. ápr. 28. 18:50
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
FŐzök. Szerencsések vagyunk, mert párom és én is full home office-ban dolgozunk, a munkaidőnket magunknak osztjuk be, így a napi főzés is belefér, de gyakrabban főzök 2 napra.
2023. ápr. 28. 20:18
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Általában mindennap vagy minden másnap főzök és sütök. Egy nap kétszer étkezem, délben egy kisebb majd 6 fele egy nagyobb étkezésem van. Sokszor ugyan az. Én mindig kiadagolom magamnak az ételt amit a következő napon enni fogok, csak sokszor ugye el kell készíteni, mert nyers formában van egy része. (Pl a párolt brokkolit nem főzöm ki másnapra, csak azt, ha elviszem munkába és a csirkét sem sütöm le úgy, hogy másnap este azt egyem.)
2023. ápr. 28. 20:58
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

Mindketten itthonrol dolgozunk a parommal. Ketszer etkezunk egy nap: nyers reggelit, es minden este fozunk; egy kis fritozbe belerakunk ket csirke egeszcombot krumplit meg repat es ott is lehet hagyni. Fel ora mulva megforgatom es meg egy fel ora is kesz is van, ugyhogy eleg keves idot vesz igenybe. Fuszerezest, koretet szoktuk valtoztatni, es egyikonk se unja meg!

Talan ha felevente/evente egyszer ha rendelunk egy pizzat, de nem jellemzo.

2023. ápr. 29. 04:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Főzök sütök, néha bennünk valahova.
2023. máj. 6. 21:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok *beülünk*
2023. máj. 6. 21:36
 18/18 anonim ***** válasza:
15-os vagyok, nagyon erdekelne hogy miert lettem leszavazva. Mit mondtam?
2023. máj. 12. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!