A nokedli olyan gumiszerű nyamvatt semmilyenre sikeredett, mi lett elcseszve?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 07:35
1/13 anonim válasza:
Valami biztos.
(Ne gondold, hogy le kell írni, hogy kb. milyen arányban voltak a hozzávalók)
2/13 A kérdező kommentje:
Nemgondolom,
A liszt lehetett sokk?
2023. ápr. 24. 07:40
3/13 anonim válasza:
Nyamvadt, sok, nem gondolom.
Nem főzted elég ideig.
5/13 anonim válasza:
A jó nokedli gumiszerű, rugalmas, nem egy kenhető csirízes moslék.
6/13 anonim válasza:
Nekem akkor sikerült így, amikor nem forrt a víz eléggé
7/13 anonim válasza:
Hamar bekavartad a tésztát,csak akkor szoktam ha forr a víz.
Sokáig áll nyúlós lesz.
8/13 anonim válasza:
7-es! Nyersen!
De a kérdés valószínűleg a kész nokedlire vonatkozik, mert amúgy nokedli tészta szerepelne a kérdésben.
Bár azok után, ahogy a kérdés meg lett fogalmazva, semmin nem csodálkoznék.
Mi az, hogy gumiszerű? Egy galuskának van tartása, és rugalmas.
Mi az, hogy semmilyen? Szublimált?
10/13 A kérdező kommentje:
3
2023. ápr. 24. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!