Spenótos nokedlit mivel dobnátok fel?
Kérdés, hogy milyen recept alapján készítetted a spenótszószt, amibe a nokedlit szedted? Azaz, hogy fűszerezted?
Én ugyan nem nokedlivel - de nem rossz ötlet - hanem spagettivel szoktam készíteni, hasonlóan a szószt mint a főzeléket, csak tejet nem teszek bele. Őszintén szólva tejszínt sem. Szinte biztos vagyok benne, hogy a kiszállítós kajában sem volt, legalábbis az InterFoodosban nincs.
De megy bele só, fokhagyma, őrölt bors, - intenzívebben ízesítve, mert a tészta lecsökkenti az ízét - ebbe szedem a tésztát, a tetejére meg edámi, vagy füstölt sajtot teszek, esetleg keverve.
A juhtúró nem rossz ötlet, csak kár erre pazarolni, mert önmagában a spenótos tésztának is finomnak kell lennie, megfelelő fűszerezéssel, a juhtúrót mag hagyd meg sztrapacskának!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!