Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Spenótos nokedlit mivel...

Spenótos nokedlit mivel dobnátok fel?

Figyelt kérdés
Szoktam rendelni egy helyről spenótos nokedlit főételként, iszonyú finom. Úgyhogy most főztem itthon is, de nem lett olyan jó, olyan unalmas... Mit készítsek mellé szerintetek, hogy ne legyen ilyen uncsi? Illetve fagyasztani lehet a nokedlit?

#Spenótos nokedli
2022. okt. 17. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%

"Kérdés, hogy milyen recept alapján készítetted a spenótszószt, amibe a nokedlit szedted? Azaz, hogy fűszerezted?"

Szerintem inkább a nokedlitésztába lesz az a spenót.

2022. okt. 17. 14:08
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Valójában mindegy, hogy benne vagy rajta, a spenót ízesítésén - és ez a lényege - nem változtat.

2022. okt. 17. 14:27
 13/16 lencsefőzelék ***** válasza:
81%
Valamilyen gombás pesztóval.
2022. okt. 18. 01:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon finom, ha a tányéron csavarsz rá kb 1-1,5 evökanál citromlevet (kész citromlé nem jó!), és megszórod kevés frissen örölt borssal.
2022. okt. 18. 11:35
 15/16 A kérdező kommentje:

Most inkább lefagyasztottam egyelőre. :)

Amúgy nem a tésztában van a spenót, hanem rajta. Csak fogkhagyma-só-bors ízesítést kapott.

2022. okt. 18. 13:44
 16/16 anonim válasza:

Az sem mindegy milyen lisztből készíted a nokedlit. Más ha zabpehelylisztből, más ha hajdinából és más ha fehér, vagy tönkölybúzalisztből.

Én csőben sült spenótos tésztát szoktam készíteni, rápirított sajttal. A spenót sóval, borssal, fokhagymával van izesítve és tojásos tejfölben átforgatva. Ráöntve a csavart tésztára és megy be egy kivajazott jénaiba sülni. Ha kihűlt mint egy torta szeletelhető is. Nagyon jól le is fagyasztható.

2022. okt. 19. 19:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!