Spenótos nokedlit mivel dobnátok fel?
"Kérdés, hogy milyen recept alapján készítetted a spenótszószt, amibe a nokedlit szedted? Azaz, hogy fűszerezted?"
Szerintem inkább a nokedlitésztába lesz az a spenót.
#11
Valójában mindegy, hogy benne vagy rajta, a spenót ízesítésén - és ez a lényege - nem változtat.
Most inkább lefagyasztottam egyelőre. :)
Amúgy nem a tésztában van a spenót, hanem rajta. Csak fogkhagyma-só-bors ízesítést kapott.
Az sem mindegy milyen lisztből készíted a nokedlit. Más ha zabpehelylisztből, más ha hajdinából és más ha fehér, vagy tönkölybúzalisztből.
Én csőben sült spenótos tésztát szoktam készíteni, rápirított sajttal. A spenót sóval, borssal, fokhagymával van izesítve és tojásos tejfölben átforgatva. Ráöntve a csavart tésztára és megy be egy kivajazott jénaiba sülni. Ha kihűlt mint egy torta szeletelhető is. Nagyon jól le is fagyasztható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!