Mi az aldis Almás-fahéjas-zabos muffin pontos receptje?
A neten sokféle találatot kiad a kereső, de engem kifejezetten az Aldiban kapható Almás-fahéjas-zabos muffin receptje érdekel vagy olyan, ami megközelítőleg hasonlóan kellemes ízt eredményez, tehát nem az a csokis-cukros xar, mint a legtöbb muffin.
A család nagyon szereti/szeretné, de legnagyobb bosszúságunkra sosincs belőle annyi, hogy mindnyájunknak jusson, mert vagy nem sütnek vagy elviszik előlünk akármikor megyünk.
Szóval örülnék, ha tudna valaki segíteni, aki sütött már ilyet vagy hasonlót, köszi a receptet! :)
12-es: egy receptet kaptam csak és az is banános, de még mindig az volt a leghasznosabb válasz a feltett kérdésemre és jó kiindulási alap.
Nem az én hibám, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.
Szerintem neked is jót tenne egy muffin! :D
Szia!
A pontos összetevőket megtalálod a neten, receptet nyilván nem. Egy tipp:ha Aldiban jársz szólhatsz egy dolgozónak hogy hozzanak ki neked (már ha nem ipari mennyiségről van szó). Egy nagyobb mennyiség elő van véve általában,de csak x darabot raknak ki, mert egyébként annyira nem viszik jól. Tudniillik ezt nem sütik, csak simán kiolvasztják a fagyos terméket, és a hűtőben tárolják..
De amúgy még jobb ha előre szólsz,vagy akár telefonálsz hogy valamelyik nap szeretnél elvinni x muffint.
Köszi, kedves 14-es! Lefotóztam az összetevőket, majd kikísérletezem.
Szia! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!