Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fasírtba tesztek vöröshagymát?

Fasírtba tesztek vöröshagymát?

Figyelt kérdés
Kisebb vita volt nálunk a családban, hogy kell-e bele. Picivel többségbe kerültek, akik szerint nem kell, most kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre.

2023. ápr. 14. 21:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Vöröshagymaport teszek bele. Régen hagymáztam, de mindig nyers maradt, ropogott egy kicsit.
2023. ápr. 15. 17:30
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak fokhagymát teszek bele.
2023. ápr. 15. 18:01
 23/27 anonim ***** válasza:
95%

Én furcsa szerzet vagyok. Az én fasírtomba teszek vöröshagymát és fokhagymát is. A húshoz hozzádarálom. Dinsztelve nem szeretem, de nem azért mert úgy nem jó. Eddig szokványos.

De kerül bele füstölt szalonna is (szintén a hússal együtt darálom).

És sok petrezselymet metélőhagymát is teszek bele. Ezen kívúl durva zabpehely. Pirospaprika és bors fűszerként.

2023. ápr. 15. 18:22
 24/27 anonim ***** válasza:
72%

12#

Onnan tudom, hogy ki hogy értékel, hogy rákatt. a zöld vagy piros karikára és az összes értékelés megjelenik.

2023. ápr. 17. 16:46
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én teszek lepürésítve, mert a gyerek nyávog a hagymadarab láttán. Így a tojásokba rakom a nyers vöröshagymát, fokhagymát, fűszereket, és botmixerrel alaposan pürésítem. Így nincs darab 😆
2023. ápr. 20. 13:52
 26/27 gungasam ***** válasza:
91%
NANÁ!!
2023. dec. 1. 18:06
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig nem szerettem egyáltalán a fasírtot és puffadtam tőle. Nálunk sok dinsztelt hagymával készítik. Egy alkalommal egy ismerősöm kínált meg egy szerintem nagyon finom fasírttal, amibe, kiderült, hogy nem tesz vöröshagymát, csak fokhagymát. Azóta, ha fasírtot készítek, én is így csinálom, és szerintem sokkal finomabb.
2023. dec. 31. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!