Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fasírtba tesztek vöröshagymát?

Fasírtba tesztek vöröshagymát?

Figyelt kérdés
Kisebb vita volt nálunk a családban, hogy kell-e bele. Picivel többségbe kerültek, akik szerint nem kell, most kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre.

2023. ápr. 14. 21:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%

Én is dinsztelve, apróra vágva teszek bele.

A 69%-osnak üzenem, illik tiszteletben tartani mások véleményét és szokását.

Nem csak az 1-est pontozta le, hanem 1, 5, 7, 8-ast is.

Viszont a 4., 5-nél ellentmondásba keveredett önmagával.

Ettől nem lesz boldogabb, csak gonoszabb.

2023. ápr. 14. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/27 A kérdező kommentje:
#11, tőlem is mindenki - véleménytől függetlenül - megkapta a zöld pipát, viszont az érdekelne, hogy te honnan tudod, hogy ki, kit pontozott le?
2023. ápr. 14. 23:29
 13/27 anonim válasza:
91%

Apukámék mindig tesznek bele hagymát is és pirospaprikát is, mivel én így szoktam meg így is szeretem természetesen.


Anyukám ezzel szemben nem tesz bele, viszont nagyon jól be szokta fűszerezni, így valahogy nekem ez jobban ízlik. De lehet csak azért mert anyukám főztjét ritkán eszem, messze lakik sajnos.


Szerintem igazából mindegy, én ezek alapján néha teszek bele néha pedig nem, ahogy érzem vagy éppen kinek a főztje “hiányzik” nekem jobban. :)

2023. ápr. 15. 00:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/27 Salx Narval ***** válasza:
76%
Nem előírás a vöröshagyma, sőt a többi összetevője is ízlés és szokás szerint megválasztható és ezt is teszik az emberek. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy minden formában és ízben szeretem beleértve a keleti fűszerezésűeket és a vegánt is. Nálunk a klasszikus fasírtban van apróra vágott dinsztelt vöröshagyma és fokhagyma, ilyenkor még medvehagyma is nyersen apróra vágva.
2023. ápr. 15. 02:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Én szoktam, de a családban csak én csinálom így. Egyszer kipróbáltam, bejött, azóta így készítem. Zsíron megpirítom a hagymát, utána keverem a húshoz.
2023. ápr. 15. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/27 anonim ***** válasza:
85%

En is kivancsi lennék hogy hol van ez előírva. Mert szerintem sokszor nincs olyan hogy KELL bele. Ez nem olyan mint a pörkölt hogy a hagyma adja a szaftot. De a magyarok minden alá hagymát raknak, sokan szeretik. De ha nem akarsz ne rakj bele.

Én nem szoktam es sokan dícsérték mar a fasirtomat. Igazabol olyan fűszeres hogy èszre se venném benne a hagyma ízėt.

2023. ápr. 15. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Ritkán csinálok, de én is dinsztelt hagymával, mert a sima megfekszi a gyomromat.


A hús magában nekem elég ízetlen, kell bele az aroma, fűszerek, ahogy a paprika színe is.


De mondjuk a spagettiben a húsgolyókhoz pl a garnulátum szokott lenni, abban nem szeretem a darabosat, szóval megértem azt is aki nem tesz a textúra miatt.

2023. ápr. 15. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindig teszek bele dinsztelt hagymát, de ettől még ez nem kötelező.
2023. ápr. 15. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én csak fokhagymát szoktam beletenni
2023. ápr. 15. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/27 anonim ***** válasza:
88%

Én úgy tanultam, hogy teszünk bele apróra szelt-dinsztelt hagymát ÉS pirospaprikát is.


De pl ismerősöm nem tesz bele egyiket sem, ellenben megküldi zsemlemorzsával - na, onnantól kezdve én nem eszem belőle, de hagy ki nekem "nyersen", azt kigolyózom magamnak.

2023. ápr. 15. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!