Fasírtba tesztek vöröshagymát?
Én is dinsztelve, apróra vágva teszek bele.
A 69%-osnak üzenem, illik tiszteletben tartani mások véleményét és szokását.
Nem csak az 1-est pontozta le, hanem 1, 5, 7, 8-ast is.
Viszont a 4., 5-nél ellentmondásba keveredett önmagával.
Ettől nem lesz boldogabb, csak gonoszabb.
Apukámék mindig tesznek bele hagymát is és pirospaprikát is, mivel én így szoktam meg így is szeretem természetesen.
Anyukám ezzel szemben nem tesz bele, viszont nagyon jól be szokta fűszerezni, így valahogy nekem ez jobban ízlik. De lehet csak azért mert anyukám főztjét ritkán eszem, messze lakik sajnos.
Szerintem igazából mindegy, én ezek alapján néha teszek bele néha pedig nem, ahogy érzem vagy éppen kinek a főztje “hiányzik” nekem jobban. :)
En is kivancsi lennék hogy hol van ez előírva. Mert szerintem sokszor nincs olyan hogy KELL bele. Ez nem olyan mint a pörkölt hogy a hagyma adja a szaftot. De a magyarok minden alá hagymát raknak, sokan szeretik. De ha nem akarsz ne rakj bele.
Én nem szoktam es sokan dícsérték mar a fasirtomat. Igazabol olyan fűszeres hogy èszre se venném benne a hagyma ízėt.
Ritkán csinálok, de én is dinsztelt hagymával, mert a sima megfekszi a gyomromat.
A hús magában nekem elég ízetlen, kell bele az aroma, fűszerek, ahogy a paprika színe is.
De mondjuk a spagettiben a húsgolyókhoz pl a garnulátum szokott lenni, abban nem szeretem a darabosat, szóval megértem azt is aki nem tesz a textúra miatt.
Én úgy tanultam, hogy teszünk bele apróra szelt-dinsztelt hagymát ÉS pirospaprikát is.
De pl ismerősöm nem tesz bele egyiket sem, ellenben megküldi zsemlemorzsával - na, onnantól kezdve én nem eszem belőle, de hagy ki nekem "nyersen", azt kigolyózom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!