Hogyan lehet ennyire finom rántottát csinálni?:D
Figyelt kérdés
Szóval az a tapasztalatom, hogy a hotelekben elkészített vegyes rántották svédasztalos reggeliknél mérföldekkel finomabbak, mint amiket itthon összedobok magamnak...nem egy komplikált ételről van szó, mégis sokkal ízletesebbek. Én kókuszolajon szoktam, egy korty tejjel, aztán annyi. Ha vegyes, akkor mehet bele a sonka, hagyma, stb., de sosem volt eddig olyan jó, mint amilyeneket hotelben ettem. El tudnátok mondani, hogy mi ezeknek a titka? Annyira jó lenne tudni, sokkal szívesebben reggeliznék, ha én is tudnék ilyen finom rántottát csinálni :D2023. ápr. 10. 01:12
11/14 anonim válasza:
Igen, valószínű nincs addig sütve, lágyabb.
Mondjuk jó neked, én már ettem elég gagyi rántottákat is elég dárga helyeken.
12/14 anonim válasza:
#2
Rantottaba valoban nem szokas lisztet tenni, kiveve a hotel-reggelikbe, hogy a kedves vendeg jollakottnak erezze magat, es harom tojasnak lehessen szamlazni a valojaban csak kettot. Egyebkent ugy szoktak lebukni, hogy egy gluten erzekeny szemely rosszul lesz a tojasrantottatol (nem vicc, megtortent, konkretan a ferjemmel)
13/14 anonim válasza:
Nem bonyolítják túl, mert nincs idő pepecselni. Ettől lesz egyszerű és nagyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!