Remeg a sajttortam,mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Gáspár Bea receptje szerint csináltam,annyi változtatással,hogy csak 2 tojást tettem bele,mert sajnos mindenen kierzem az ízét...
Elfelejtettem keményítőt és zselatint is rakni bele :/
Menthetetlen a dolog?
S.o.S :/
2023. ápr. 9. 14:15
2/13 anonim válasza:
Jól van az úgy! Kehelyből kanállal meg lehet enni.
3/13 A kérdező kommentje:
Ott volt az orrom előtt,mégis elfelejtettem 😏
Kb 3 centis helyen remeg
2023. ápr. 9. 14:35
4/13 anonim válasza:
Takard be. Szerencsétlen fázik.
:)
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi😄
Ezektől kicsit kevésbé érzem magam bénanak😆😌
2023. ápr. 9. 14:46
6/13 anonim válasza:
Tedd a hűtőbe, a sajttortát remegősre szokták csinálni, és várni kell vele amíg megszikkad (akár több órát) de ez hűtőbe téve gyorsabb.
8/13 anonim válasza:
A sajttortának legalább 24 óra kell a hütöben, mire megköt rendesen!
9/13 anonim válasza:
Ha sütős sajttorta, akkor zselatin nem kell bele, a keményítő nem ártott volna. Ha kihűlés után is remeg, akkor megeszitek úgy, esetleg tovább sütöd.
10/13 anonim válasza:
Nyugtasd meg, hogy nincs mitől félnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!