Tehetek valamit ha nem akar megdermedni a sutes nelkuli sajttortam?
Figyelt kérdés
( van benne zselatin)2018. okt. 10. 12:38
1/7 anonim válasza:
Tedd a hűtőbe és ha 2 óra múlva sem dermed meg, ... akkor nem tudom mit lehetne vele tenni...:(
2/7 A kérdező kommentje:
Orak ota bent van.. amugy vegul kikanalaztam szep poharakba oket es a tetekeje erdei gyumolcsoket raktam.
2018. okt. 10. 13:51
3/7 anonim válasza:
Akkor meg ne izgasd magad, lényeg, hogy finom volt!:)
Nekem is sikerült már almáspite olyan töredezettre, hogy ki kellett kanalazni a tepsiből. A mai napig nem értem az okát, mert előtte is, utána is jól sikerült és egyformán készítem mindig.
5/7 A kérdező kommentje:
Huuu nemtudom mar kidobtam a papirt.:)
2018. okt. 10. 15:31
6/7 anonim válasza:
Csak azért kérdezem, mert az Oetker expressz zselatin fix,csak fél zacskó hagyományos őrölt zselatinnak felel meg, és elég diszkréten van feltüntetve rajta. A legtöbben abba a hibába esnek, hogy kevés zselatin fixet tesznek a krémhez.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi. Jó h leírtad😊
2018. okt. 11. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!