Folyik a sajttortám, ilyen marad?
Figyelt kérdés
Igazából mascarpone, liszt, tojás, tejföl van a krémben, betoltam a sütőbe 170 fokon alul felül sütésre egy órára, és kb ugyanolyan keverhető állagú a krém mint mielőtt betettem.
Ha kihűl akkor megszilárdul? Vagy nem fog (gondolom akkor keverjek bele zselatint)
2019. dec. 23. 11:53
1/3 anonim válasza:
Sajttortát még nem csináltam, de úgy tudom darált kekszre kell halmozni a krémet, és nem kell bele zselatin vagy más keményítő csak tojás.
2/3 anonim válasza:
Tovább kéne sütni
Zselatint már felesleges belekeverni
3/3 A kérdező kommentje:
Tovább sütöttem és megállt!
2019. dec. 23. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!