Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért folyik ki a sajt?

Miért folyik ki a sajt?

Figyelt kérdés
A nejem minden rántott sajtjából kifolyik a bele, mire kész lesz. Ma vettünk gyárilag panírozottat, abból is kifolyt. Mi a titka annak, hogy benne maradjon a bundában?

2017. okt. 23. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Duplán kell panírozni-->liszt-tojás-morzsa-tojás-morzsa.

A boltiból nekünk is kifolyik.

2017. okt. 23. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Ne villával tegye bele a serpenyőbe, az sokat segít.-)Egyébként bő, nagyon forró zsiradékban kell sütni, hogy minél gyorsabban megsüljön a panír, és csipesszel kiszedni.
2017. okt. 23. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim válasza:
81%
vékony lehet a panír rajta, duplán kell panírozni, ahogy fentebb is írták....
2017. okt. 23. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Lisztbe nem kell megforgatni a sajtot. Tojás morzsa tojás morzsa. Egyenletesen rá kell nyomkodni a sajt minden oldalára. Függ a hőfoktól is 190C° fokon jó forró olajba kell tenni max 2 percre oldalanként. amig a bunda szép színt nem kap. Nagyon sok függ a sajt fajtájától és minőségétől is. Fritőzben a legjobb sütni. Ha nincs fritőzötök akkor a sajt legyen az utolsó amit kisütők addigra tuti elég meleg lesz az olaj.
2017. okt. 23. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ. Hamarosan újra megpróbáljuk.
2017. okt. 23. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Az olajsütőbe a nyers krumpli fölé rakom a sajttal töltött húst (rövidkarajt) és egyidőben megsül!Ha kifolyna a sajt a krumpli nagyon finom lesz.A sütésnél lazán megemeled a sülő burgonyát illetve a legalsó már a jobban megsültet feljebb teszed.
2017. okt. 23. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim válasza:
60%
kedves kérdező! várjuk az eredményt! ☺
2017. okt. 23. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
88%

A dupla panír mellett az is jó megoldás, ha panírozás előtt a sajtszeleteket a fagyasztóba tesszük.Mire a panír megsül, addigra melegedik fel a benne lévő sajt, és nincs ideje kifolyni.

A mások, hogy lehet kapni kifejezetten rántani való sajtot is, ami garantáltan nem folyik ki sütés közben.

2017. okt. 23. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!