Kocsisné Anikó kérdése:
Tortárol a fondant miért folyik le?
Figyelt kérdés
Ma nagynehezen sikerült összehoznom a fiam várva várt tortályát, azonban a marcipán díszitésnél problémába ütköztem. Folyamatosan lefolyt a tortárol a dìszìtés. A hütőben sem dermedt meg. Ugyanugy folyt tovább. Mit rontottam el? Egy bánatos anyuka. 😔2017. aug. 29. 20:35
1/6 anonim válasza:
Most fondán vagy marcipán? Mert a kettő nem ugyanaz!
2/6 anonim válasza:
Milyen torta? Teljesen hideg volt? Mivel volt bevonva (krém, lekvár?)? Pontosan mivel akartad bevonni, bolti cukormasszával, marcipánnal, házilag készült fondannal?
3/6 anonim válasza:
Mindkettő alá vajkrémet kell kenni, mert a nedves krémektől elolvad.
4/6 anonim válasza:
Egy fontos infó lemaradt: mi volt a marcipán alatt??
5/6 A kérdező kommentje:
Dr Oetker fondant cukormassza, dobozos volt csak gyúrni, és nyújtani kelett. Amikor a formát kiszagattam semmi gond nem volt, csak amikor a dìszítéssel tovább haladtam folyt lefele. Főzött krém puding alappal.
2017. aug. 30. 07:45
6/6 anonim válasza:
Ha krém volt alatta-akkor azmiatt történt! A krémtől felázik a marcipan is, fondant is.
A torta/süti külsejét vajkrémmel kell körbekenni.majd a hütőbe legalább 15percre berakni es utana burkolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!