Vegyes húsból lehet csinálni gulyáslevest? És ha igen akkor fele fele vagy hogy kell? Sertéscomb és marhalábszárból jó ízet adna a gulyásleveshez?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 16:56
1/6 anonim válasza:
A szavazásod valami csuda érdekes!
Én a marhára szavazok, de sokan készítik vegyes húsból. Egy bökkenője van annak csak, hogy nem egyforma főzési idő kell neki. De ez egy állat különböző részeinél is igaz. Legkönnyebb dolgod akkor van, ha nem vegyíted.
2/6 anonim válasza:
Ez úgy müködhet, ha a marhát meg a disznót külön-külön megfözöd pörköltnek, amíg majdnem puha mindkettö, utána öntöd össze és folytatod, ahogy szoktad.
Elöre sosem lehet tudni, melyik mennyi idö alatt lesz puha, ha nincs szerencséd, akkor az egyik már lekvár, a másik meg még mindig rágós!
3/6 anonim válasza:
Lehet, ahogy a kettes is írta. Én is szoktam így csinálni. Annyival bolondítom meg, hogy én belefőzök általában két velős csontot is.
4/6 anonim válasza:
3. Gzlyásba velőscsontott? Akkor nálad nem vendégeskedem, de a két pörköltből egy levest sem kérem.
6/6 anonim válasza:
Lehet de szerintem egy fajú húsból jó! Vagy sertés vagy marha! Ez nálam olyan hogy a mákost vagy grízes tésztát keverném! Oké a hús mégse ugyan az mert ízt nem viszi el meg vegyül csak egy pl volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!