Lassan 1 éve nem sikerül a piskóta?
A hőterelő lemez hasonlít egy tepsire de furán széles a pereme és az egyik oldala nem egyenes. Ezt kellene legalulra betenni és kb. középre megy a sütemény egy vékony falú fém sütőedényben (kapcsos tepsi vagy hasonló).
A kérdések egy részére megint nem
feleltél.
Itt nem a sütő lesz a probléma. Ha egy órával hamarabb be van kapcsolva, az biztos, hogy elég meleg, ha meg túl meleg lenne, megégne.
"zöldes színű és nagyon kemény mancs."
Ezt fejtsd már ki bővebben! Ha valami mancs, akkor az nincs megsülve, de akkor hogy lehet kemény???
Ha kemény, akkor az túlsült, kiszáradt, tehát nem lehet mancs.
Vagy akkor írd körbe, hogy a te szótáradban mit jelen az, hogy mancs, mert így egy fél mondaton belül megcáfolod saját magad.
Írj privát üzenetet, a recepttel együtt, arányokat, dekákat, és a technológiát is! Az, hogy egy gép több funkciós, messze nem azt jelenti, hogy biztos jó a végeredmény.
Mit, hogy versz fel, fehérjét mennyi cukorral, sárgáját hogyan, mindent! Részletesen! Milyen gép ez amivel dolgozol, küldjél linket...
Válaszolni is privátban fogok.
Egyébként kókusz kockát inkább a mézes keverős verziót csináld.
Ég hétig is puha és talan egyszerűbb is a tészta mint a piskóta.
0.5kgliszt
Két ek.méz
1tojás
9dkg margarin
1-1.5dl tej
Kk szódabikarbóna
Összekevered és mehet tepsibe.
Lassan kell sütni 160fokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!