Kb 1 éve kezdődött hogy szétválasztva fehérje, sárgája és ahogy elő van írva a hagyományos recept alapján, a megsült piskóta alja zöldes színű és nagyon kemény mancs. Próbáltam utána úgy hogy szétválasztás nélkül kevés sütőpor és szódabikarbóna, kevés víz. Így is ugyanaz lett a végeredmény. Több funkciós géppel verem fel a tojást, tehát az se lehet probléma hogy nincs felverve. Nagyon szeretjük a kókuszkockát, de amióta ilyen piskóta sikerül, inkább nem sütök.
Nem használtan vettem és ebben nincs hőmérő! Egyébként megnézném hogy minden egyes sütésnél hőmérőztök e... meg nektek milyen sütő van ami hőmérős. Van olyan hogy eleinte magas hőfokon kell egy süteményt sütni, majd amikor majdnem kész, lejjebb kell tekerni.
2023. márc. 11. 09:40
14/18 anonim válasza:
Persze, hogy minden sütésnél mérem a hőmérsékletet, nem azért, mert van benne, százéves a sütőm, hanem azért, mert vettem egyet kb 2000 Ft értékben. Addig nem lettek jók a sütik, azóta mindig jók. Ilyen egyszerű.
2023. márc. 11. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
15/18 anonim válasza:
Baromság hogy hőmérő nélkül nem lehet jó sütit sütni. Nekem is hagyományos sütöm volt és van is. Lassan 20 éve sütök és még nem volt baj egy sütimmel se hőmérséklet miatt. Többnyire inkább szar recept miatt.
Nyilván az új sütővel van valami. Vagy hibás, vagy csak ki kéne jobban tapasztalnod hogyan süt
2023. márc. 11. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
16/18 anonim válasza:
Hőmérő nélkül honnan tudod, hogy mikor 180 fokos, 15-ös?
2023. márc. 11. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
17/18 anonim válasza:
Miért szerinted amikor nem volt még hőmérő akkor dédanyáink honnan tudták? Sehonnan. Ismerem a sütöm és tudom milyen tésztát hogyan kell sütni. Cukrászdában is sok helyen hőmérő nélküli sima sütők vannak aztán mégis elkészül az a sütemény.
2023. márc. 11. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
18/18 anonim válasza:
Tehát mégiscsak igazam volt, változott valami, amit a recept módosításával próbáltál kompenzálni. Pedig itt nem a recept a hibás, hanem a sütő. Vagy az, hogy nem tapasztaltad ki hogyan jó sütni benne vagy valami más. Ha
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!