Itt melyik tejszínre gondol?
Igen, ennyire hlye vagyok, ezért is mondom mindig, hogy az, hogy "aki tud olvasni az főz is" baromság..
Cukrozatlan habtejszín alatt a főzőtejszínt kell érteni (bár akkor gondolom azt írta volna) vagy az ilyet:
Ha ilyen, akkor a lidlben vagy az aldiban milyen a saját márkása? Hogyan kell keresni?
Nem, nem főzőtejszín kell bele. Az főzéshez való, bármily meglepő is.
A cukrozatlan habtejszín sütikhez használatos, és mivel _tej_szín, tejből készül.
Az általad linkelt HULLAla egy növényi zsíros élelmiszeripari szemét. De pl. a Lidlben teljesen jó a saját márkás habtejszín, ami tejből készül...
Ilyen az aldis:
A főzőtejszín attól főzőtejszín, hogy alacsonyabb a zsírtartalma. Ez nem azt jelenti, hogy főzésre az a jó, hanem hogy másra teljesen alkalmatlan. Én főzéshez is kizárólag habtejszínt használok.
Köszönöm!
Eddig abban a hitben voltam, hogy ami habtejszín az csak sütikhez van, a főző pedig a rendes ételekhez...
A habtejszín magas - 30% vagy több - zsírtartalmú tejszín.
A fözötejszín meg gyakorlatilag 10 % körül vagy az alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!