Ha van előre megfőzve tészta azt elég csak betenni a mikróba, majd ráönteni a tejszínre meg a sonkára estösszekavarni vagy újra kell friss tésztát főzni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 09:56
2/4 anonim válasza:
Lehet úgy is.
Én kevés sós vizet szoktam forral, abba beleborítom a hideg tésztát, és csak annyi ideig kavargatom, míg a víz ismét elkezd forrni. Abban a percben!!! leszűröm: a tészta forró, de nem ázott el!
3/4 anonim válasza:
ne főzd meg 2x mert szétfő, elég
4/4 anonim válasza:
Ha csak 1 napos a tészta, akkor simán keverd el a szósszal és melegítsd össze. Ha több napos, akkor én kidobnám és főznék frisset. A kifőtt tésztát 2-3 nap múlva már nem ajánlott megenni. Mondjuk attól is függ milyen tésztáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!