Kint lett hagyva gűtetlen konyhában 4 órán at a sűlt csirecomb. Így is meg lehet enni?
Fedő alatt kint lett hagyva megsütött nem mirelit sűlz csirkecomb.
Minimum 4 órán át..
Így már nem szabad megenni, vagy megmikrozom es semmi baja?
Mostanra ez tegnap volt
Egyébként meg 21 és 24 között három nem négy óra van.
Bár a fedőt mindig leveszem, az az első, de ennél tovább is kint szokott lenni nálam az étel. Sosem figyelem az időt. Megfő, fedőt leveszem, aztán ha eszembe jut megnézem, és berakom ha kihűlt. Általában ez több mint a te három órád.
Ha valami nagy fazék levest főzök, vagy töltött káposztát, akkor ennyi idő alatt még csak langyos, nem hogy be lehessen rakni kihűlve.
"röktö utána elkesztem nyomást érezni a belekben...ami még mindig tart "
Ennek semmi köze a kajához ténylegesen, hanem csak beképzeled az egészet.
Rossz olvasni a kérdést és a kérdező kommenteit.
Helyesírási szabálykönyvvet figyelmedbe ajánlom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!