Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tanácsok vannak a...

Milyen tanácsok vannak a Darnó hús Classic lecsókolbász elkészítésével kapcsolatban ? A csomagoláson nem szerepel elkészítési javaslat, ajánlás vagy tanács. Főzve szétreped és gusztustalan tömeggé dagad a belseje, a bél anyaga nem tágul, reped.

Figyelt kérdés
Cukorbetegként jó választásnak bizonyult pékáru helyett főtt kolbászfélét enni reggelire. Néha kapok a feleségemtől Auchanos Darnó lecsókolbászt, amit pár percig főzök vízben, hogy az esetleges nátrium-nitrit konzerválószer (nem szerepel az összetételben, de feltehetően van benne) eltávozzon. A kolbász viszont felreped és nem igazán gusztusos tömeggé lesz. Van valakinek másfajta elkészítési receptje ? Más kolbászfélénél ilyet még nem tapasztaltam.

#főzés #Darnó lecsókolbász
2023. febr. 27. 14:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

sem a lecsókolbászt, sem a virsliket nem szabad főzni, mert a gyárban megfőzték az összetevőket.

Csak forróvízben melegíteni, akkor roppan.akkor jó, ha a vöröses színű zsíros szaft fröcssen amikor belegarapsz.


Valószínű te késsel villával eszed

2024. jan. 5. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!