Maréknyi darált hús, lecsókolbász és konzerv bab van itthon. Hogyan készítsek belőlük chilis babot?
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 05:55
1/1 anonim válasza:
A chilisbabba LECSÓKOLBÀSZNAK semmi, de semmi keresnivalója sincs!!!!
A darátl húst pirpitsd meg hagymán és kevés oldajon, füszerezd (só, bors, paprika/chili, oregano, fokhagyma), tegyél rá paradicsompürét, és kevés vörösborral felöntve párold meg.
Másik edényben csíkokra vágott hagymát párolj üvegesre, redd bele a babot leve nélkül (meg ha van, baconscsíkokat) és párold össze.
A két részt mindenki a tányéron keveri össze tetszés szerinti arányban. Ugyanis eredetileg a babnak az a szerepe, hogy a csípösséget mindenki be tudja állítani saját magának.
HA kicsit bátrabb vagy, akkor a húshoz tegyél kicsi keserücsokit vagy kevés fekete (nem édesített) kakaóport. Nem lesz töle édességjellegü, de igen finom aromát ad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!