Őszibarack konzerv, ananász konzerv és alma összeillenek? Palacsintába raknám őket vaníliaszósszal, a palacsinta tetejére meg tejszínhabot raknék.
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 17:39
1/6 anonim válasza:
Én az almát kihagynám. Főleg, ha a tetejére rakod és nem bele, akkor meg is barnul, ha nem locsolod le citromlével.
2/6 A kérdező kommentje:
akkor eperkonzerv?
2014. júl. 2. 17:48
4/6 anonim válasza:
Köszönöm! Én nem kérek belöle, pedig nagy palacsintarajongo vagyok.
5/6 anonim válasza:
Miért konzerv? Friss őszibarack, málna, ribizli. Én szeretem pl a banán, kivi, eper kombinációt. Ezt is le lehet sodóvsl önteni.
6/6 anonim válasza:
Nem rossz az elgondolás, de több tényezőt is figyelembe kell venni. a konzerv őszibarack és a konzerv ananász teljesen más puhaságú, esetleg gyümtortába lehetne összehozni. az alma is kemény nyersen, tehát csak párolva passzítható pl a konzerv barackkal.
Én is a friss gyümölcsökre szavazok, így nyárvíz idején meg főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!