Milyen bevált palacsintatortás recepteket tudnátok nekem ajánlani?
Több ízű pudngot szoktam csinálni bele és szépen egymás mellé rakom szép mutatos lesz amikor felvágod.
Mi 2 félét szoktunk csinálni:
Reszelsz almát, jól befahéjazod, pici cukor. Hagyod állni 10-15 percet, majd ha kész összekevered a fahéjjal és kinyomod az alma levét, hogy ne áztassa el a palákat. Aztán ezt palacsinták közé teszed, egymásra, majd a tetejét leöntöd elkészített vaníliapudinggal.
másik:
Sütsz palacsintát, és ez már tetszőleges. Mindent szoktunk rá rakni, olyan jó lesz az íze!
pl. rétegeknek lehet: Fahéjas cukor, cukrozott darált dió, lekvár, puding, gyümölcs, akár darált, cukrozott mák. És ugyanúgy kívül lehet csokival vagy pudinggal bevonni. Meg a pudingba/csokiba kívülre lehet szórni drazsét, tortadarát, stb.
Remélem segíthettem, üdv!
En igy keszitem, mindig nagy sikert arat.
Palacsintat sutok, de az alapmasszaba reszelek narancshejat, citromhejat, illetve a tejet, amivel a tesztat keverem, elozoleg osszefozom egy vaniliaruddal (ha nagyon sietsz, akkor hasznalhatsz bolti vanilias tejet is, pl Mizo). Ebbol a tesztabol VEKONY palacsintakat sutok (mar itt, onmagaban is isteni:)), es kicsit hulni hagyom.
A toltelekhez kremturot keverek ki (en vaniliasan keszitem), illetve baracklekvart hasznalok.
Egy reteg palacsinta, vekony lekvar, vastag turo, palacsinta, vekony lekvar, vastag turo stb.
Huto.
Talalasnal fahejas porcukrot szorok a felso palacsintara,nem kell mas melle, mert kremes-szaftos a sok turotol.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!