Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet hogy a lecsokolbász...

Hogy lehet hogy a lecsokolbásznak nincsen zsirja?

Figyelt kérdés

Megmikorztam ahogy mindig szoktam és semmi zsir nem jött ki belöle?

ez mi? valami hulladékot vettem?

2014. okt. 12. 12:00
 1/6 manó1235 ***** válasza:
60%
Igen.. ki tudja milyen anyagok vannak benne , ha látnád hogy csinálják többet nem ennéd. A mai emberek háromnegyede szemetet eszik.. inkább a házi kolbász és "paraszt" kaja mert azt magának csinálja az ember. (Y)
2014. okt. 12. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Lecsókolbász néven én még csak hulladékot láttam árulni.
2014. okt. 12. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
9%

Akkor elmondom neked hogy annak nagyon nagy része mű húsból van vagy kitudja milyen kotyvalékból ami színezővel meg ízfokozóval volt feltuningolva. Manapság ritkán találni olyan hentesüzletet ahol még igazi kolbászt lehet kapni.

Persze ilyen esetekbe nem a bolti kolbászt kell venni, hanem hentesnél mert ott még valóban azt fogod kapni amit akarsz és nem mást álcázva.

Én amikor tehetem úgy veszem háztól az ilyen dolgokat, a lecsókolbászt innen 6 km-re lévő hentesnél veszem nagyobb mennyiségbe amit lefagyasztok és az elég szokott lenni 2-3 hónapig, na az még rendes húsból van csak mert megbízható ismerősöm dolgozott abba az üzembe ahol azt csinálták és ő mondta hogy az 98% ban valóban hús, és nagyon minimális mű dolog van benne.

2014. okt. 12. 12:31
 4/6 A kérdező kommentje:
nem ettem meg inkább kidobtam....köszi a válaszokat
2014. okt. 12. 13:42
 5/6 manó1235 ***** válasza:
jól tetted :)
2014. okt. 12. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom nemigen látott húst, szója minden egyéb vacak van benne.
2014. okt. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!