Nincsen mexikói chillis bab fűszerkeverékem. Milyen fűszerekből állítsam össze a fűszerkeveréket?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 15:22
1/7 anonim válasza:
só bors majoránna oregano pirospaprika (erős) vegeta vöröshagyma foghagyma paradicsompüré.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszike szépen!Szerencsére minden ilyen van itthon,akkor neki is kezdek.:)
2012. nov. 9. 15:37
4/7 anonim válasza:
Vegeta nem kell, amúgy jól írja az első.
5/7 anonim válasza:
Ezek vannak benne:
Összetevők: chili paprika, kumin, jódozott konyhasó, fokhagyma, oregano, bors, cayennebors, paprikakivonat.
6/7 anonim válasza:
Kumin= kömény :) az első komment tökéletes, de a vegetát én is kihagynám.
azok a fűszerek általában minden háztartásban megtalálhatók, és tökéletesek a csilisbabhoz.
7/7 anonim válasza:
Én sót, borsot, piros paprikát, chilit, babérlevelet, egy csipet fahéjat, és bármilyen meglepő kakaóport szoktam beletenni. Ja és hogy mégjobban csípjen Erős Pista is megy bele. Az alapja valóban a hagyma, a fokhagyma és a paradicsomszósz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!