Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elő szoktátok főzni a rántott...

Elő szoktátok főzni a rántott húst?

Figyelt kérdés
Valahol ettem olyan rántott csirkecombot, amit korábban megfőztek. Nekem nem ízlett, rossz volt a ropogós panír alatt a levesízű főtt hús. Más is készíti így?
2023. febr. 13. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Nekem nem számít nem a gyakori kérdésektől függnek a dolgaim 😀

Abszolút nem érdekel 😁

2023. febr. 13. 19:42
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Soha nem ettél még étteremben rántott húst? És az "fúj, nyers" volt?

Mert jobb helyeken ez az előfőzés szentségtörés lenne.

2023. febr. 13. 20:59
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Sajnálom de nem nem ettem még étteremben rántott húst, nem járok étterembe akár milyen elképesztő nem bírom megfizetni meg nem szeretek mások előtt falatozni nekem nem jön be :D

Néha rendelünk woltról vagy food pandáról de kimerült a pizza/hamburger kategoriába esetleg néha kínait rendeltünk de szerintem lassan 2-3 hónapja van már hogy nem rendelünk mert nem bírjuk megfizetni és a minősége is kritikán aluli lett a rendelt ételeknek az adagról nem is beszélve pl egy hamburger esetén jól laktam 1 db-vel most 2 db kell hogy jól lakjak de ha párom is rendel akkor már ott vagyunk hogy 8000ft(egy hambi olyan 2000ft)+1000ft kiszállítás szóval 9000Ft-ból nagyon finom házi hamburgert készítek 😁

2023. febr. 13. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szegények voltunk nálunk is úgy készült a vasárnapi rántott hús, hogy előbb belefőtt a húslevesbe és utána lett rántva vagy sütve:)
2023. febr. 14. 09:51
 15/16 anonim ***** válasza:
26%
Hát én járok étterembe, de sosem eszem ott rántott húst. Azt otthon is el tudom készíteni
2023. febr. 14. 11:28
 16/16 anonim ***** válasza:
NEM!!!
2023. febr. 17. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!