Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor a főzés elején kifő a...

Amikor a főzés elején kifő a húsból pár dolog, és ilyen fehéres lesz a víz, azt ki kell önteni, vagy jó dolgok oldódnak ki belőle?

Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 03:23
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Ha olyan az étel, hogy a végén látványra ez csúnya, akkor ki kell önteni, de egyébként ennek a nagyja fehérje.
2023. febr. 9. 05:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
...mármint ha a végén csúnya LENNE. Nyilván nem a végén kell kiönteni, mikor már megfőtt az étel! :D
2023. febr. 9. 05:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Úgy érted, mikor húslevest főzöl? Azt a fehér habot általában le szokták szedni, de semmi nem történik, ha marad. Ha nagyon lassan, gyöngyözve főzöd, a végére eltűnik. Ha például kuktában főzik, akkor nem is lehet leszedni.
2023. febr. 9. 06:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Habozd le ha húsleves.

Ha más nem kell vele foglalkozni.

2023. febr. 9. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Marhaság, ki ne öntsd, azok tápanyagdús húsnedvek. Nem hinném, hogy sokan kiöntik, én is lehabozni szoktam a levest.
2023. febr. 9. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igen, a habját szokták leszedni...
2023. febr. 10. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!