Amikor a főzés elején kifő a húsból pár dolog, és ilyen fehéres lesz a víz, azt ki kell önteni, vagy jó dolgok oldódnak ki belőle?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 03:23
1/6 anonim válasza:
Ha olyan az étel, hogy a végén látványra ez csúnya, akkor ki kell önteni, de egyébként ennek a nagyja fehérje.
2/6 anonim válasza:
...mármint ha a végén csúnya LENNE. Nyilván nem a végén kell kiönteni, mikor már megfőtt az étel! :D
3/6 anonim válasza:
Úgy érted, mikor húslevest főzöl? Azt a fehér habot általában le szokták szedni, de semmi nem történik, ha marad. Ha nagyon lassan, gyöngyözve főzöd, a végére eltűnik. Ha például kuktában főzik, akkor nem is lehet leszedni.
4/6 anonim válasza:
Habozd le ha húsleves.
Ha más nem kell vele foglalkozni.
5/6 anonim válasza:
Marhaság, ki ne öntsd, azok tápanyagdús húsnedvek. Nem hinném, hogy sokan kiöntik, én is lehabozni szoktam a levest.
6/6 anonim válasza:
Igen, igen, a habját szokták leszedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!