Hogy kell igazi, régi, falusi, jó olajos, vastag palacsintát készíteni?
Figyelt kérdés
Olyat amit régen nagymamáink sütöttek? Nem lehet, hogy zsírt tettek bele? Kinek van meg ez az érzés? Még az illatát is érzem..2010. okt. 3. 20:31
11/12 anonim válasza:
Disznózsirral sütni palacsintát???:O Ez nekem új..,de lehet lemaradtam:s Én csak olajban sütöm,és finom a palacsinta,szép vékony!:)
12/12 anonim válasza:
utolsónak:) lehet, hogy neked új, de régen csak zsír, igaz házizsír volt minden háznál. kislábasban melegítettük
és kiskanálnyit öntöttünk a vas serpenyőbe.
és még élünk....
üdv-nagyi-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!