Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell a husos palacsintat...

Hogy kell a husos palacsintat kesziteni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 24. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ugy szoktam, hogy darált hust megcsinálom pörköltnek, jo füszeresen, kevés szafttal, majd a kisütött palacsintába feltekerem, ugy hogy középre rakom a darált pörköltet, majd két oldalt behajtom, és feltekerem a palacsintát. Majd bepanirozom, és sütöm, én szoktam sütés elött panirozva mélyhütőbe rakni ! Nagyon finom én majonézes mártással tálalom sültkrumplival.

Próbáld ki ! Jó étvágyat.

2008. szept. 24. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szintén pörköltet készítek a darált húsból, de jó sok szafttal. (ha sok hagymából csinálod, akkor több vízzel fel lehet önteni és sűrűbb lesz)Amikor kész leszűröm, a husit bele a palacsintába a szaftot meg összekeverem tejföllel, rottyantok egyet rajta, majd nyakonöntöm a palacsintákat amiket már jénaiba pakoltam és 20 perc alatt megsütöm. Úgy is készítettem már mint az első válaszoló, én úgy jobban is szeretem, de a család nem :-)
2008. szept. 24. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi,kiprobalom!
2008. szept. 24. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csinálom hogy csirkepörköltet csinálok,ezt ledarálom (lehet darált húsból is,de így finomabb),sütök sós palacsintát.Megtöltöm a husival,megöntözöm szafttal majd 4 szögbe hajtom,a tetejére pörköltszafttal elkevert tejfölt teszek.Egy szakácstól lestem el a receptet.
2008. szept. 25. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!