Tésztát le kell fedni főzéskor?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 12:20
1/8 anonim válasza:
Nem kell, de lehet. Kevesebb energia, és kevesebb pára a lakásban, ha lefeded.
2/8 anonim válasza:
Ja, meg jobban kifut, odaég a tűzhelyre. Csupa win.
4/8 anonim válasza:
Nem fedem le. Szeretem látni, hogy mennyire forr a víz, és nem akarom, hogy kifusson.
5/8 anonim válasza:
Lefedem, sohasem fut ki, ugyanis nem nagylángon főzöm, hanem közepesre visszaveszem, miután felforrt.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem fedtem le, csak míg felforrt a víz.
Tető nélkül 20 percig ment és nem forrt fel.
Na, de azért köszi mindenkinek. Ki nem futott.
Gáz meg nem drága, eddig se volt az most se az. Ennyit szerintem lehet szánni arra, hogy zabálsz egyet. Ha fénnyel táplálkoznánk akkor meg azt sajnálnád?
2023. jan. 20. 22:31
7/8 anonim válasza:
Nem kell, csak érdemes. Nagy lángon szoktam felforralni a vizet, aztán miután beletettem a tésztát, és újra elkezd forrni a víz, lejjebb veszem, és hagyok egy rést a párának, na meg hogy ne fusson ki. Néha megkavarom, hogy ne ragadjon le. Ha nem fő rendesen, kicsit feljebb veszem. Ki kell tapasztalni, a tésztától is függ. Én teljes kiőrlésű és/vagy durum tésztát használok, ezeket tovább kell főzni.
8/8 anonim válasza:
Ja, hát akinek gáz tűzhelye van.
Indukciós tűzhelyen fedő nélkül is 1 perc alatt vadul zubogva forr a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!