Ha kolbászt és bacont is teszek a rakott krumpliba, nem lesz túl zsíros? +kérdés
A bacont ideje felhasználnom :).a mai ebéd egy egyszerű rakott krumpli lesz. Találtam oldalt, ahol azt írják, hogy "HA nincs kolbász, helyettesíthető baconnal".
De ha mindkettőt rakok bele, akkor vajon túl zsíros lesz.
+kérdés
Eddig tettem bele besamelt is,hogy ne legyen száraz, viszont most azt olvastam, hogy csak tegyek rá több tejfölt és nem lesz az. Ez igaz? Félek, ha nagyon sok tejföl lesz benne, akkor csak "tejföl" íze lesz.
Köszönöm a válaszokat
Nem lesz zsíros, és nem kell rá több tejföl sem. Ha így készítettem, mindig pótolnom kellett étolajjal, mert mi szaftosan szeretjük. Minden étel ízlés kérdése.
Nyugodtan tedd bele mindkettőt, nem lesz zsíros. Max. annyi, hogy pirítsd meg kicsit a bacont üvegesre, de ne ropogósra. Így tedd a rakottkrumliba. Meg fog sülni.
Úgy látszik én másképp csinálom a rakott krumplit. Más is csinálja így ?
Krumpli, tojás készre főzve. Felszeletelve , egymásra rakva a kolbásszal. 3-5 evőkanál olajon mikróban fűszerpaprikát "felfőzni", de éppen csak, majd a tejfölt felhígítom tejjel, ebbe teszem a sót , belekeverem a paprikás olajat, aztán ezt öntöm rá a többi összetevőkre. Másnapig hagyom összeérni az ízeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!