Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bolti leveles tészta közepe...

Bolti leveles tészta közepe "nedves", zsíros?

Figyelt kérdés
26 percig sült, és csak kockákra vágtam. Ettem is belőle, de nem hinném, hogy ez egyáltalán nyers tud maradni, mert az alja, az oldala, és a teteje is szépen megpirult... Vagy ez így lehetett nyers? Ezelőtt soha nem tűnt fel, hogy milyen a tészta belseje, lehet, hogy mindig ilyen volt..? Sokszor csináltam már, csak általában valami csavart készült belőle aminek mondjuk a baconje is meg tudta nedvesíteni a tésztát.
2019. dec. 24. 00:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez zsiros teszta es nem nyers mar.
2019. dec. 24. 01:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Biztosan nem nyers. Azért ilyen sütés után, mert a benne lévő zsír/vaj/olaj melegen nem szilárd, ha kihül, akkor nem lesz ilyen.
2019. dec. 24. 04:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellően forróra előmelegített sütőbe tetted be és nem nyílt szét rendesen a hajtogatott vajas leveles tészta. Anyám se szerette szegény, ha "szalonnás" maradt a közepe. Ő így nevezte ezt az állapotát a sütinek, amiről beszélsz... Nem sületlen, de nem tökéletes...
2019. dec. 25. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Pedig direkt előmelegített sütőbe tettem (régi sütőm van, van az előmelegített és a nem előmelegített, fogalmam sincs, hány fokra megy fel :D )
2019. dec. 26. 15:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!