Fasírtgolyókat mennyire zsíros húsból készítsek?
Figyelt kérdés
Nektek mi vált be jobban: a sovány vagy a zsírosabb hús?2022. nov. 14. 17:08
2/8 anonim válasza:
Én sovány húsokból szeretem, mások zsírosabból, próbálgasd, hogy neked melyik ízlene.
3/8 anonim válasza:
Én a 20%-ost szoktam venni, a 30-as már túl fehér/zsírosnak tűnik a csomagban.
De tényleg nem jó a sovány, mert nagyon száraz lesz. Egyszer vettem ilyen 7%-ost, és nem lett jó belőle a fasírtgombóc.
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon sovány a hús, a nagymamám mindig darált bele egy kis szalonnát is.
7/8 anonim válasza:
Túl zsíros sem jó, mert kisül a zsír, és alig marad valami. Szerintem is a 20 %-os a legjobb.
8/8 anonim válasza:
Legtobben kozeputat csinlajk. Kb 20 szazslek zsirtartalom. Szarazabbol kiszarad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!