Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fasírtgolyókat mennyire...

Fasírtgolyókat mennyire zsíros húsból készítsek?

Figyelt kérdés
Nektek mi vált be jobban: a sovány vagy a zsírosabb hús?
2022. nov. 14. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Zsírosabból.
2022. nov. 14. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim válasza:
83%
Én sovány húsokból szeretem, mások zsírosabból, próbálgasd, hogy neked melyik ízlene.
2022. nov. 14. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Én a 20%-ost szoktam venni, a 30-as már túl fehér/zsírosnak tűnik a csomagban.


De tényleg nem jó a sovány, mert nagyon száraz lesz. Egyszer vettem ilyen 7%-ost, és nem lett jó belőle a fasírtgombóc.

2022. nov. 14. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lapockából szeretjük.
2022. nov. 14. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Fele marha fele sertés darált.
2022. nov. 14. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon sovány a hús, a nagymamám mindig darált bele egy kis szalonnát is.
2022. nov. 14. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Túl zsíros sem jó, mert kisül a zsír, és alig marad valami. Szerintem is a 20 %-os a legjobb.
2022. nov. 14. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Legtobben kozeputat csinlajk. Kb 20 szazslek zsirtartalom. Szarazabbol kiszarad
2022. nov. 15. 00:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!