Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy sussek ugy szalmakrumplit...

Hogy sussek ugy szalmakrumplit hogy olyan legyen mint a mekis? Ez alatt azt ertem hogy egyaltalan ne legyen zsiros.

Figyelt kérdés

2019. okt. 29. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a mekis zsíros...
2019. okt. 29. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Több trükkje van. Ebben a cikkben megírják.

[link]

2019. okt. 29. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 jo ha eszed akkor lehet erzes,de ha csak hozzaersz akkor nem csicsog a kezed a zsirtol,vavyis en nem tapasztaltam.
2019. okt. 29. 19:54
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 koszonom,varom a tobbi tanacsot is
2019. okt. 29. 19:55
 5/7 Sterre válasza:
100%
Én úgy szoktam hogy sütés után szűrőben vagy simán szalvétán hagyom. A felesleges olaj vagy zsír lecsepeg vagy felszívódik. Ha a szalvétán már sok az olaj csak ki kell cserélni. Viszont minimális zsiradéknak kell lenni rajta különben a krumpli száraz/rágós leszm
2019. okt. 30. 01:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
AirFryer
2019. okt. 30. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Air flyer és sok só

Mióta megvan a Sütő több sültkeumpli fogy nálunk,totál mekis lesz ha a vékony fajta pennyben kaphato mirelitből van.

2019. okt. 31. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!