Miért mondja nagyon sok ember, hogy főzni kell, frissen kell venni az alapanyagokat, nem mirelitet, kerüljük a gyorskajáldákat, stb. amikor azzal együtt, hogy főznek, a legtöbbször egyáltalán nem táplálkoznak egészségesen?
Meg azt is megfigyeltem, hogy rengetegnél tíltólistán van a virsli, meg a becsomagolt, szeletelt sonka, és elhordják mindenféle méregnek...
Amikor ezekől is létezik relative mindégi, csak megvan az ára is.
Én nem akarok egészségesen táplálkozni, de a gyors kaja, mirelit, stb, köszönöm nem. Zöldségféle, leszedés után max 6 óra múlva legyen az asztalon. Húst az aznapi vágásból hozok.
Virsli és társai helyett házi kolbász, hurka. Sonkát meg rendelem, tudom, látom hogyan készül, hol tart.
Főzni azért kell, hogy spórolj és hogy tudd, mit eszel!
Mirelitről - leszámítva a félkész panírozottakat és egyes higannyal teli tengeri halat - nem hallottam, hogy egészségtelen lenne.
A gyorskajáldát te is tudod, nincs róla mit mondani.
Egy pár virslibe, vagy csomagolt sonkába nem halt bele még senki, de divat szidni.
Én azért főzök, mert lànyom is, pàrom is szereti ahogy készítem a kajàkat, màsrészt imàdok főzni.
Most pl lecsös szelet van rizzsel, salàtàval, a salàtàt nemrég szedtem a kertben.
Ilyen előre bepanírozott szrokat én soha nem csinàlok, de têlen zöldségből csak fagyasztott van.
Gyorskajàldàt nem szeretjük, igaz valamelyik nap voltunk, mert a gyerekek szerettek volna menni.
Virslit szoktunk venni, de jó minőségű bécsi/frankfurti virslit, sonka pedig most rendes hàzi van itthon.
Màsrészt alapvető dolognak tartom, hogy főzök a csalàdomra.
a zöldségekben sokszor több a vitamin ha mirelit, mint abban amit megveszel a piacon, szupermarketben
a mirelit zöldségnél csak a kertben frissen szedett ami egészségesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!