Mennyibe kerül most mindennel együtt a jogosítvány autóra? és ha megbukik az ember valamiből utána mennyiket kell fizetni?
Attól függ. Nekem 260ba lesz, mert 20 éves kor alatt visszaigényelheted a kresz oktatást. Az nekem 30 ezer volt, 25öt visszakaptam, viszont vettem és veszek plusz órákat, plusz a vizsgadíj. Ez függ a kresz ártól, a városban nálunk ez 25 valahol, mint mondtam, nálam 30 volt, a vizsga ebből 4600, 10 óra vezetésem 42ezer, máshol 36-7. Ez sok mindentől függ, de negyed millióba reméljük nem csúszol bele, de nem kizárt egyáltalán.
Van olyan, aki az olcsóbb suliba jár, 36 ezer neki a tíz óra, de ismerőseim közül ülnek is páran a kocsiba, míg postára megy az oktató, vagy épp bemegy a Tescoba (!!). Én többet fizetek, de gyakran kapok időpontot és egyszer mostunk kocsit, mert utánam ment az oktató vizsgára, de 10 perccel tovább vezettem emiatt. Szóval nem mindig a legolcsóbb a jó választást, érdeklődj széles körben!:)
Tanfolyam árak:
E-titán tanfolyam 25 000 Ft
Vezetés alap 120 000 Ft
EÜ tanfolyam 10 000 Ft
Fix árak:
KRESZ vizsga 4 600 Ft
Orvosi vizsgálat 7 200 Ft
EÜ vizsga 7 900 Ft
Forg. vizsga 11 000 Ft
Összességében alsó hangon 190-200 ezer ha nincs bukás sehol. Amúgy 250-300 ezret rá kell szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!