Pörkölt. Több receptnél is 1 kg húshoz fél kg hagymát írnak. Nem sok az egy "kicsit"? 2 kg husim van, kell hozzá 1 kg hagyma? :S
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 16:40
11/14 anonim válasza:
Akkor sok, ha nem karamellizálod rendesen és nem esik össze teljesen. Amit az emberek 90%-a nem tesz meg, mert alsó hangon 30-40 percig kell hozzá felette állni.
12/14 anonim válasza:
Kicsit túlzás szerintem, de ki hogy szereti.
Én kiló húsonként szoktam 20 dkg hagymát, 10 dkg zsiradékot, 1 db paprikát és 1 db paradicsomot tenni.
13/14 anonim válasza:
A sima sertéspörköltnél 20 % a hagyma.
14/14 anonim válasza:
Azért a hús fajtája sem teljesen mindegy, én pl csirkéhez vagy pacalhoz hozzáadnám a - héjastól mért - fél kiló hagymát, sertéshez vagy marhához nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!